Balea pjena za umivanje (za normalnu i mješovitu kožu lica)




Vrijeme je da nešto napišem ovdje, zar ne? Kako sam u prošlom periodu kupovala dosta preparative nego dekorative onda mi je trebalo više vremena za testiranje proizvoda. Najviše sam se družila sa ovom Balea pjenom za lice, tako da sam o njoj stekla mišljenje koje mogu podijeliti s vama. Pa da počnemo...


Balena pjena dolazi u plastičnoj bočici od 150ml. koju dobijete za skoro 5 KM. Pohvale za dizajn proizvoda i deklaracije koje su plastificirane pa možete bez problema da pakovanje uzmete mokrim rukama. Ne znam za vas, ali najviše mrzim kad mi se papirne deklaracije lijepe na mokre ruke.
Pjenica ima plastični poklopac i pumpicu koja je veoma praktična. Pumpica jako lijepo dozira proizvod. Ugodnog mirisa je poput dječjih krema.  
Prijatna je za lice i pomalo zna peckati oči (bar moje, ali svakako su osjetljive). Jedino što sam ja zamjerila ovom proizvodu je što moju mješovitu kožu (za šta je i namijenjena) isuši pa se moram nakon korištenja dobro tapacirati nekom kremom.
Moja jedina greška je što nisam kupila pjenicu iz iste linije samo za osjetljivu kožu (roza).





Potrošila sam više od pola i iskreno mogu reći da se brzo troši, što možda i nije najpozitivnija stvar. 
Koristim je ujutro kad ustanem jer je osježavajuća i pred spavanje da skinem sve nečistoće. Što se tiče skidanja šminke tu zaista radi posao, dovoljno je da nakon pjenice prođete tonikom ili micelarnom po licu i sigurni ste da je uklonjeno sve od šminke. Jako lijepo skida i vodootpornu maskaru samo će biti malo suza. Jako je jednostavna za upotrebu jer je odmah na već pokvašeno lice možete staviti i masirate do mile volje. 
Jednom prilikom sam je koristila i da očistim make up spužvicu i mogu reći da me pozitivno iznenadila. 

Sastav možete vidjeti na fotografiji ispod. Dermatološki je testirana.
 Da li vrijedi kupiti ovaj proizvod ? Da, samo u mom slučaju kupiti pjenicu za osjetljivu kožu. 




Svaka čast za Balea proizvode do sad me nikad nisu razočarali. Pravi primjer da cijena ne mora predstavljati nužno kvalitetu i obrnuto.

Da li ste probali ovu pjenicu i kakva su vaša iskustva?
Koje još proizvode koristite za umivanje lica ?

Uskoro i YT kanal. Video se upload-84.6% :)

 S ljubavlju, Š. <3

4 komentara:

  1. Probala sam rozu, dopala mi se, zatim sam kupila plavu, pa opet 2 roze i prezadovoljna sam. Primjetila sam da mi roza bolje odgovara i da ima njezniji i ljepsi miris dok ce mi ova vise odgovarati za ljeto kada koza nije suha i ostecena kao zimi. Jedan od mojih drazih proizvoda. Kod mene se malo sporije trosi iako je koristim i ujutro i uvecer, bude mi dovoljna 1 pumpica za cijelo lice.i da, super skida sminku :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam isprobala taj proizvod do sada no, možda ga nekada i kupim. Super post :*
    😍 forever-blogm.blogspot.com 😍 <-- novi post, novi kviz, novi izgled <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam probala ovu plavu i onu roza savrsene su mi, cim potrosim kupujem novu :) Balea proizvodi generalno su mi najbolji, mene je jedino njihov balzam za usne razocarao, za ostale proizvode sve pohvale :) I odlicnaaa recenzija :*

    http://asja91.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako volim Balea proizvode, ali do sada jos nisam probala ovu pjenu. Privlaci me naziv jer imam mjesovitu kozu pa je mozda uskoro i kupim. :)

    mypolishbook.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

sejlaosm. Pokreće Blogger.